Christina TipsarFörfattarlivMin YouTube kanalPersonligtSociala medier

Att umgås med författarvänner

Att umgås med författarvänner

I slutet av juli satte jag mig i bilen och körde till Värmdö för att umgås en stund med två av mina närmaste författarvänner. Vi lärde känna varandra genom sociala medier och har sedan dess försökt att träffas IRL några gånger per år.

Att få umgås med likasinnade som vet hur ensamt, frustrerande och alldeles underbart det är med den kreativa processen som författare är guld värt. Denna gång tog jag med mig kameran och resultatet blev en vlogg som nu finns uppe på min lilla Youtube kanal 😀

Precis som med bloggen har jag varit lite dålig på att uppdatera regelbundet med nya videos, men ska verkligen försöka att bli bättre på det. Så ni får väldigt gärna prenumerera på kanalen för att inte missa när jag lägger upp något nytt. Har lite idéer och planer framöver som jag tror att ni kan uppskatta 😊

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.