Vardag

Ny vecka, nya utmaningar :-)

Ja då börjar en ny vecka idag då.

Veckorna bara rusar förbi känns det som och snart är det sommar (önsketänkande).  Jag börjar bli lite trött på att behöva skrapa bilens rutor varje morgon när man ska iväg, att frysa häcken av sig varje gång man tar ett steg utanför dörren och alla kläder man måste ta på barnen varje gång man lämnar huset. Men men varje årstid har sin charm och jag tror inte att jag skulle uppskatta våren och sommaren så mycket om vi inte hade höst och vinter!

I dag är jag hemma med Grodan. Ska försöka få lite jobb gjort idag trots att jag Vabbar. Kan man vabba när man har eget företag? Har ingen aning. Så det får bli lite jobb i alla fall. Grodan tittar just nu på Byggare Bob och leker med sina traktorer. Han sysselsätter sig själv väldigt bra vilket ger mamman tid att göra det hon behöver.

Vi skickade iväg Prinsen till skolan för en stund sedan, eftersom det gått mer än 48 timmar sedan Grodan var dålig så antar jag att Prinsen inte blir sjuk denna gång. Det är svårt det där med när man ska hålla syskon hemma och inte. Särskilt när Prinsen går i skolan och inte kan missa hur mycket som helst. De har ju lite andra regler om detta med sjuka syskon än vad dagis har. I alla fall hos oss. Jag hoppas att han inte smittar, men hur vet man det om han själv inte blivit sjuk?

Prinsen redo för skolan!

Nu blir det lite frukost för mig och sedan en sväng in i duschen 🙂

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.