Hemma hos oss

Till mig…

Idag gjorde jag slag i saken!
När jag ändå skulle in till stan för att köpa tyg och lite band så sprang jag även in på Media Markt och köpte en iPad. Jag har velat ha en ett bra tag men ekonomin har inte riktigt funnits för att kunna lägg de pengarna på en. Men så fick jag tillbaka ganska mycket på skatten och då var det självklart att det skulle köpas en iPad. Så nu är vi ägare till en svart iPad på 32Gb minne. Barnen älskar den och även min man som var lite skeptisk gillar den med.

Så de är väl kanske inte bara till mig, men mest till mig ändå 🙂

Nu vill jag ha tips på appar som man bara måste ha på paddan!

20130605-194553.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.