Vardag

6 juni

Det är den 6 juni idag. Sveriges nationaldag och 7 år sedan jag friade till min man 🙂
Vi gifte oss ett år senare, den 7/7 2007 🙂
Jag visste att om jag inte friade så skulle jag förbli ogift ett bra tag så jag tog saken i egna händer och tillsammans med Prinsen, som då var 4 år gammal, så satte vi planen i verket. Tur som det var så sa han ja!

I dag ska jag försöka jobba lite, J är i garaget och fixar med jeepen så jag är själv hemma med barnen. Då blir det inte så mycket gjort och idag är även Grodan på ett underbart humör. Eller kanske inte! Ingenting passar och han är så gnällig. Jag vet inte vad det är med honom. Jag hoppas att det går över snabbt i alla fall för om han kommer att vara så här resten av dagen så kommer jag bli galen!

Vad ska ni hitta på idag? Ska ni fira nationaldagen på något sätt?

Vi ska bara vara hemma och mysa. Det blir lite grillning ikväll och god efterrätt. Rabarberpaj funderar jag på att göra!

20130606-105408.jpg

Jag och J på vår bröllopsdag!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.