FörfattardrömmarPersonligt

Beslutsångest delux

Jag har sådan beslutsångest just nu. Det är en stor författartävling som jag vill skicka in ett bidrag till men kan inte bestämma mig för vilken av de tre böckerna jag ska skicka in. Jag håller på med tre olika, två paranormal romance och en historisk romance, men vilken ska jag satsa på att skicka in?

De letar efter feel-good berättelser och jag tycker att alla tre kan klassas som detta. Gud vad svårt det är. Jag måste bestämma mig ganska omgående så att jag hinner finslipa på det sista innan det är dags att lämna in. Har ca 3 veckor på mig innan deadline för första kapitlet, sen ytterligare 2 veckor innan hela ska vara inlämnad om jag går vidare.

Kanske kan jag lägga ut första kapitlet på alla tre här i bloggen och så får ni rösta på vilken som ni anser att jag borde skicka in?

Fantasy-is-hardly-an-escape-from-reality-Its-a-way-of-understanding-it

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.