FamiljenFöretagetFörfattardrömmarMammalivPersonligtRomanceSkrivprocessenVardag

Välkommen September

Nu är det höst!!!

Välkommen September säger jag 🙂

Denna månad bjuder på många spännande saker bla. bokmässan i Göteborg. Jag längtar som bara den! Ska bli så roligt att äntligen få åka dit.

Manuset ska bli klart, ja i alla fall första utkastet + att jag vill hinna redigera några vändor. Sedan är tanken att få iväg det till en lektör innan månaden är slut. Så ös på med tips om lektörer som ni tycker är bra, gärna som har läst feel-good eller romance tidigare.

I dag har jag hunnit med att lämna barn på skolan, ätit frukost, skrivit en stund och nu ska jag packa lite beställningar som ska med posten idag. Sedan blir det en tur till sjukhuset med Grodan, vi ska kolla hans hörsel (vilket vi gör 2 ggr om året pga att han har ett hål i sin trumhinna som inte vill läka).

Lite mer jobb på eftermiddagen och sedan ska jag lyssna på ett Seminarium med Ann Ljungberg om Research och Synopsis. Ska bli mycket spännande och ikväll blir det till att låta fingrarna smattra på tangenterna en stund.

Hoppas att ni har en underbar tisdag och 1 september!!

Kram!

images (1)

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.