FörfattardrömmarInspirationRomanceSkrivprocessenVardag

Manuset har åkt iväg

Där åkte manuset iväg till en testläsare 😮

Känns jätte läskigt men samtidigt så måste jag få någon annans synpunkter på det för nu är jag hemmablind till tusen.

Jag vet att det finns en hel del som måste fixas till, bland annat gestaltning, och det ska jag ta tag i efter helgen. Nu får det vila innan jag börjar med att skriva om det. Denna redigeringsvända kommer jag inte gå in och peta i texten utan jag kommer att skriva om mening för mening genom hela manuset. Det kommer att bli mycket arbete men jag tror att det kommer att vara värt det i slutändan.

Hur går det för er andra där ute?

6e98ba37591060f0778068376002507a

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.