FörfattardrömmarRomanceSkrivprocessenVardag

Halvvägs

Jag har kommit halvvägs med redigeringsrunda två så det tuffar på men jag önskar så att det kunde tuffa på lite fortare ibland 🙂

Första halvan är den som har haltat ganska mycket och kanske är det därför det tagit så lång tid att ta sig igenom den nu när jag redigerar på djupet. Går in och petar i varje mening, väger varje ord. Andra halvan kan vi hoppas flyter på lite bättre och inte kräver så mycket redigering på djupet.

Kan man lyckas redigera 40 000 ord på fyra dagar?

Vi får se. Jag ska försöka i alla fall.

Målet är att vara klar med redigeringsrunda två på måndag.

Håll tummarna för mig 🙂

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. 40000 ord på fyra dagar ger ju 10000 per dag. Det ska väl allt gå vägen? Om de nu inte är allt för bråkiga. Hade en sådan dag i söndags, då jag gick igenom dryga 27000 ord. Det gick bra tack vare att de flesta var snälla och stod lydigt och fint i leden. Precis som de skulle 😉
    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.