FörfattardrömmarRomanceSkrivprocessen

Det skaver lite mindre

I morse löste jag en scen som skavt ett bra tag och som jag inte riktigt lyckats få ordning på hur jag än vridit och vänt. Så jag öppnade ett nytt dokument och testade olika sätt att angripa det på. En av de varianterna jag skrev ner kändes klockren så den fick det bli 🙂

Nu känns det genast mycket bättre.

Jag har fortfarande kvar två nyckelscener som skaver lite grann och som jag måste ta tag i och fixa. Men det tar vi när vi kommer dit. Nu ska jag fortsätta att reda ut det som ändringen ställde till med 🙂

Kram på er och ha en underbar måndag!

Dela detta inlägg

2 kommentarer

 1. Vad skönt att det känns bättre med skrivandet 🙂 För mig har det också funkat bättre idag. Läste att du varit i kontakt med lektör för manuset. Någon du kan tipsa om?

  1. Ja det känns faktiskt bättre nu. Flera av knutarna i manuset börjar lösa sig så att det flyter på bättre.
   Jag ska skicka iväg mitt manus på fredag till en tjej som heter Elisabeth Akteus Rex. Hon har gett ut 4 böcker själv och jobbar både som lektör och redaktör. Hon har F-skatt (vilket känns bra och seriöst). Jag har fått en jätte bra känsla av henne när vi pratat och tror att hon kan passa mitt manus ganska bra. Ska bli spännande att se vad hon säger 🙂
   Hon tar 3900 kr för lektör tjänsten. Då får man ett utlåtande på 4-5 sidor, styrkor, svagheter osv. Sedan får man även löpande kommentarer i texten och om man vill att hon tittar närmare på någon del ex. gestaltning, språk osv. så gör hon det.

   Lycka till med skrivandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.