FörfattardrömmarRomance

Det kom ett mejl

Hjärtat hoppar allt till lite extra varje gång det plingar till i mobilen (refusering är det första jag tänker) och denna gång var det ett roligt mejl som fick mig att tänka oj oj oj.

Det var från Hemmets Veckotidning som ville att jag skulle skriva ihop ett författarporträtt inför att första delen på min min kort roman ska vara med i pingstnumret av tidningen. Yay. Även ett fotografi ville de ha så nu måste jag hitta ett som jag kan stå ut med att några tusen personer kommer att se. Men det roligaste är ju förstås att det kommer vara med en Historisk Romance i tidningen 🙂

Om jag lägger upp några förslag på foton under helgen så får ni hjälpa mig att välja. Okej?

Kram på er och ha en fantastisk helg alla fina!

 

 

Dela detta inlägg

4 kommentarer

  1. Gud vad kul! Inte bara det att din text ska vara med, utan de vill ha författarporträtt med fotografi också. Du får hitta nåt riktigt fint 🙂

    1. Ja det är jätte roligt. Skickade iväg det idag så får vi se vad de säger. Kortet fick bli det som jag har här på bloggen. Jag gillar det 🙂

  2. Vad roligt. Jag ska lägga pingsthelgen på minnet och se om jag inte kan få tag i ett lösnummer. Är nyfiken på vad du har skrivit 🙂

    1. Oj oj jag läste igenom det igår efter att inte ha läst det sedan de köpte den. Om jag hade skrivit den idag hade det blivit helt annorlunda. Det märks att man utvecklas hela tiden, men men. Redaktören sitter med den nu och fixar till små saker så det blir säkert bra till slut 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.