Christina Tipsar,  Författardrömmar,  Författarframträdanden och sånt,  Författarliv,  Min YouTube kanal,  Personligt,  Romance,  Romance relaterade saker,  Sociala medier,  Tankar & Funderingar,  Vardag

En ny Youtube video ligger uppe

Den 2 maj i år firade jag tre år som utgiven författare (Hemligheter små släpptes 2 maj 2017) och jag spelade faktiskt in en liten video då. Det dröjde dock ett tag innan jag tog tag i att redigera den, men nu ligger den äntligen uppe på min kanal 🙂

Så in och kika på den om ni vill veta lite mer om mina tankar om det senaste året och vad jag har för drömmar och planer för kommande år 🙂

Ni får väldigt gärna också prenumerera på kanalen så att ni inte missar när nya videor publiceras 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: