Christina TipsarFörfattardrömmarMammalivPersonligtPoddarRomanceVardag

Händelserikt dygn

I går förmiddag satte jag och mannen oss i bilen och styrde kosan mot Stockholm.

Jag ville vara med på Psykologer pratar Romance och mannen passade då på att boka in några kundbesök. Två flugor i en smäll så att säga 🙂

Kvällen för min del vart jätte intressant och jag är så glad över att jag åkte. Det var djupa diskussioner om fördomar, genren i allmänhet, historiken och feminism. De som pratade om dessa viktiga och intressanta saker var Jenny Jägerfeld, Anna Svedbom och Simona Ahrnstedt. (Samtalet kommer att läggas ut som en pod hos Superältarna)
image

När jag gick där ifrån efter 1½ timme kände jag mig ännu mer säker på att det är inom denna genre jag hör hemma, både som författare och som läsare. Det finns en värme och en gemensam kärlek till dessa underbara böcker som är värt att värna om. I många år trodde jag att jag var ensam om att älska dessa böcker men nu vet jag bättre. Förhoppningsvis kommer genren växa ännu mer här i Sverige under åren som kommer. Skulle det inte vara otroligt roligt om vi (om några år) kunde se en svensk romancemässa 🙂 Eller vad säger ni?

En av höjdpunkterna var också att få träffa fina fina Simona. Hon är en förebild och jag hoppas att det inte dröjer länge innan jag kan kalla mig för hennes kollega <3 Har fortfarande inte hört något mer från något av förlagen jag väntar svar ifrån. Vilket jag tar som en bra sak. Då kanske mitt manus är ute på vift hos lektörer 🙂 Man kan alltid hoppas!
image

Efter mötte min man och vänner (som bor i Stockholm) upp mig utanför och vi gick till för att äta middag på en mysig tapas restaurang (det var hur gott som helst). Kan verkligen rekommendera detta ställe. God mat. Bra priser. Bra service.
image

image

image

När vi kom till hotellet var jag så trött att jag stöp i säng 🙂

I dag åt vi mysig hotellfrukost. Satt länge och bara pratade, mannen och jag. Vid klockan 11 checkade vi ut och körde hem igen (med några stopp på vägen för att J skulle hälsa på kunder).

Som sagt. Ett händelserikt dygn och jag är glad att vi åkte.

Dela detta inlägg

4 kommentarer

    1. Det var jätte roligt att vara där 🙂 Fick med mig mycket tänkvärt och ännu mer kärlek till genren <3
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.