FörfattardrömmarRomanceSkrivprocessenVardag

Äntligen skrivflow igen

(Och bara för att jag skriver det så kommer säkert flowet att ta slut så snart jag trycker på publicera)

Satt uppe till klockan 01.00 i natt och skrev. Orden bara kom. Så jäkla skönt. Och det har fortsatt idag. I morse medan jag åt frukost fick jag ner ytterligare några hundra ord och nu när jag äter lunch har det hållit i sig 🙂 Kanske beror det på att jag är i slutet av historien och det enda som ska göras är att knyta ihop alla trådar. Upplevde samma sak när jag skrev de sista kapitlen på Hemligheter små, i slutet var det som att fingrarna levde sitt egna liv och dansade över tangenterna 🙂

Så nu kör vi järnet medan flowet finns här 🙂

Hur går det för er andra? Kommer ni någon vart med era manus? Vad skriver ni på nu?

Jag har även börjat lite smått med mitt Steampunk manus 🙂 Så roligt!!

Kram på er!

 

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Vad skönt! Heja, heja! Och vad kul att du kommit igång med steampunkmanuset, då har du något att pyssla med medan råmanuset vilar lite. Här hemma har det inte blivit något skrivet än idag. Det är simskola och det ena med det andra. Men jag hoppas få ner några ord i eftermiddag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.