FörfattarlivRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Två tredjedelar

Japp 2/3 av Hemligheter små har jag nu tagit mig igenom. Vissa saker har jag strukit helt, jag har förtydligat andra saker, bytt perspektiv i en scen, lagt till lite hintar och krokar utan att avslöja för mycket om vad som komma skall osv. + att jag har fördjupat en del av konflikten.

Nu är det sista tredjedelen kvar och där vet jag att det finns massor att jobba med, följd saker till det som jag fixat och lagt till i manuset + en hel del annat men jag har sagt det innan och jag säger det igen: jag tror verkligen att det kommer att bli så jäkla bra när vi är klara!

Det blir något nytt att lägga till på den svenska romance scenen, som växer för varje dag som går.

Jag älskar att romance börjar ta plats på litteraturscenen och jag längtar efter att också få vara med och sprida ordet om hur fantastisk romance är som genre och litteratur att läsa.

Nej nu ska jag steka pannkakor till familjen och sedan ska jag sätta mig vid min lilla mysiga skrivplats igen och ta mig an en sexscen som ska få sig en ordentlig genomgång!

Kram, kram

Ps. Är det någon som läser bloggen som ska vara med i årets NaNoWriMo? Jag funderar på att vara med och ge mig i kast med trean… har inga förhoppningar om att skriva 50 000 ord men kanske hälften 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.