FörfattarlivSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Söndag = Redigeringen fortsätter

Efter två dagar (fredag som var min födelsedag & igår när vi hade kalas) med nästan ingen tid framför datorn så är det åter dags att kavla upp ärmarna och sätta fart igen. 1½ vecka kvar till deadline för denna redigeringsomgång och jag har en hel del kvar att gå igenom och fixa men än är jag inte orolig för att hinna bli klar i tid.

Manuset har blivit tajtare tack vare sakerna min redaktör sett och påpekat som jag inte tänkt på. Man blir verkligen blind för sitt eget manus efter en stund. Vissa saker har jag inte köpt med en gång men efter att ha vridit och vänt på det några gånger så kan jag se att min redaktör har rätt. Det finns nog bara en sak kvar som vi är oense över i dagsläget. Vi får se hur det hela slutar 🙂

Hur går det för er andra med skrivandet?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.