Christina TipsarFörfattardrömmarFörfattarlivInspirationMediaRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

2017 är här

Gott nytt år alla fina läsare <3

2017 är här och jag ser verkligen fram emot det här året. Jag ska göra det till ett av de bästa hittills 🙂

2016 var ett år då mycket hände. Både bra och dåligt. Det var många tårar men också väldigt mycket glädje. Nu blickar jag framåt.

Och det första jag ska göra detta nya år är att dela med mig av en rolig sak 🙂
Jag är nämligen en av årets bloggare på debutantbloggen!

Woho! säger jag bara.

På måndagar kommer jag att blogga om livet som debutant. Om hybris och ångest. Om hur det är att skriva i en genre som man nästan alltid måste förklara och försvara. Om UST, att skriva sexscener, mina förebilder och om romance i största allmänhet.

Det ska bli så roligt.

I morgon kommer mitt första inlägg och jag är lite nervös faktiskt. Har skissat på en handfull förslag men tror att jag hittat det jag kommer lägga upp. Ska fila lite till på det under dagen.

Jag har tänkt att lägga upp ett inlägg här på bloggen om mina mål för 2017. Tror att det kommer i morgon eller på tisdag. Men så länge tänkte jag passa på och fråga er, vad har ni för mål under 2017?

Kram på er!

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Vad roligt att du också är en Debutantbloggare. Var alldeles för länge sedan jag kikade in här och kände inte alls igen dig på DB i morse – tidig demens?! 😉
  Det går verkligen i perioder hur mycket tid (ork!) en har för bloggandet och ska bli riktigt roligt att följa dig framöver – både här och där. Lycka till med dina inlägg!

  1. Ny frisyr, sminkad, foto taget med riktig kamera och bilden lite lätt fotoshoppad … inte konstigt att du inte kände igen mig 😀
   Det ska bli riktigt roligt att få blogga där. Jag chansade och skickade in en anmälan, trodde väl aldrig att de skulle välja mig men nu är det bara att köra på 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.