FörfattardrömmarFörfattarlivPersonligtSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Vet inte vad som hände

Ursäkta att jag inte alls varit så aktiv här på bloggen det sista. Jag vet inte vad som hände men jag tror att jag drabbades av en liten vårdepression. Har varit sjukt trött och inte haft lust att ta tag i någonting. Har hänt några gånger tidigare men aldrig på våren utan mer på hösten vintern när mörkret slår till.

Jag har börjat knapra lite extra vitaminer och när det varit omöjligt att hålla ögonen öppna har jag tillåtit mig själv att ta en powernap eller bara vila en stund.

Redigeringen av Brutna små regler går framåt. Om än lite långsammare än jag hade önskat men jag tänker inte stressa för jag kommer ändå bara få ta tag i det under nästa runda och då tar det bara ännu längre tid att bli färdig med redigeringen. Och jag har ju egentligen ingen brådska med att bli klar, jag har ju bara min egen deadline och den står ju inte hugget i sten utan det jag strävar efter är att få till ett så bra manus som jag bara kan så att förlagen/agenturerna inte kan tacka nej till det 🙂

Ja, ni läste rätt. Agenturerna. Denna gång har jag inte tänkt att enbart skicka till förlag utan jag ska först skicka manuset till agenturer och se om det är någon som nappar. Att bli signad hos en agentur är nästa stora steg (självklart har jag en massa små steg kvar att ta mig uppför innan jag kommer dit men jag gillar att ha framförhållning). Nästa dröm att jobba gentemot.

Nu ska jag passa på att redigera lite till innan barnen kommer hem från skolan.

Kram på er!

Påminner om releasefesten för Hemligheter små 🙂 Kika in på FB-sidan för att anmäla ert intresse.

Dela detta inlägg

2 kommentarer

 1. På sätt och vis skönt att höra att det inte bara är jag som varit extra trött de senaste veckorna. För min del tror jag att det kan bero på att den biologiska klockan är betydligt mer komplicerad att ställa om än väckarklockan.

  1. Så kan det mycket väl vara 🙂
   Jag börjar äntligen få rätsida med tröttheten så nu hoppas jag att det håller i sig.
   Hoppas att du oxå snart kommer ur denna trötthet.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.