Marknadsföringsdag

Idag ägnar jag mig åt lite marknadsföring. Ska bla testa på detta med att skapa en annons på Facebook eftersom det nu går att bevaka min lilla bok hos nätbokhandlarna 🙂

Vi får se hur det går. Jag satsar på att få boken att synas i första hand för jag tänker som så att ju fler gånger en person ser omslaget och namnet på boken desto större är chansen att nästa gång hen ska köpa en bok så kommer hen ihåg min och köper den 🙂

Filar även på pressmeddelandet som ska skickas ut om ca tre veckor. Det är tur att jag har lite tid på mig 🙂

Vad pysslar ni med idag?

Passar även på att påminna om Releasefesten den 13 maj. Mer info finns på min FB-sida under evenemang!

Ett svar på “Marknadsföringsdag”

  1. Elisabet Nielsen säger:

    Jag hoppas att du kommer att gilla det här och att jag inte korsat dina planer men jag har använt Romanceportalen och dess kompletterande Facebooksida och twitterkonto för att ge din marknadsföring en puff på vägen. På Twitter finns tweetsen om din bok under taggarna #SvenskRomance och #ChristinaSchiller.

    Sedan jag startade Romanceportalens egna twitterkonto har ett av syftena varit att efter bästa förmåga försöka promota svensk romance. Du har kanske sett de små plaketterna för att presentera Simona Ahrnsteds och Sofia Fritzsons böcker som mer eller mindre regelbundet brukar cirkulera på twitterkontot. Hur som helst, nu är du också med i den rullen och jag hoppas att det är ok för din del.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.