Ska bli bättre – lovar!

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera här på bloggen de sista. Lovar att jag ska ta mig i kragen och bli bättre på det igen 🙂
Tror att jag varit lite för stressad de senaste veckorna och då har bloggen hamnat långt ner på prioriteringslistan.

Kan väl börja med att tala om att jag för en vecka sedan skickade in ett första utkast av Brutna små regler till förlaget, så nu sitter jag här och väntar på att få veta vad de tycker om det. Det var så sjukt jobbigt och skicka iväg manuset eftersom det är långt ifrån färdigt och jag, som är ganska pedantisk med sådana saker, var långt ifrån nöjd men jag försöker att se det som så att nu kan de hitta sådant som inte fungerar överhuvudtaget i ett tidigt stadie så att jag slipper lägga fokus på det för att sedan ändå plocka bort det längre fram.

Under den här veckan sedan jag skickade iväg manuset så har jag inte skrivit alls. Jag har försökt att koppla bort tankarna på manuset men det har gått så där. När idéerna och pusselbitarna trillar ner så måste man ju ta till vara på dem så jag har skrivit ner dem i anteckningsblocket och så får vi se vad vi kan göra med dem sen när manuset kommer tillbaka.
Idag fick jag även första scenen till manus nummer 3 🙂 Så nu har jag en första scen, där de träffas för första gången, och slutet. Nu ska bara alla andra scener där emellan också falla på plats, men det tar vi senare.

Det är lustigt hur hjärnan fungerar ibland 🙂

Hur går det för Hemligheter små då?
Jo, det går nog ganska bra. Det fortsätter att trilla in fina recensioner som får mig att dansa av glädje och jag har även fått uppleva att inte få fullt så positiva recensioner. Något som var jobbigt men hanterbart. Ni kan läsa mer om det i mitt inlägg från i måndags på Debutantbloggen.

Det har redan gått en månad sedan Hemligheter små kom ut och jag har fortfarande svårt att greppa att det är min bok som folk läser och pratar om. Tänk att för lite mer än ett år sedan så var det här fortfarande bara en dröm och nu sitter jag här med en utgiven bok och en till i startgroparna.
Jag är så otroligt tacksam för att jag får vara med och forma Romance Sverige. Att mina böcker får vara med och bygga vidare på grunden som Simona lagt.

Hårt arbete, passion och tilltro till sig själv och det man skriver kommer man långt med!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.