FamiljenFörfattarlivGymmetPersonligtSkrivprocessenTräningVardag

Planer för idag

God förmiddag finisar <3

Vaknade upp till en klarblå himmel och solen som lyste. Så underbart. Hela jag mår så mycket bättre av att solen är framme. Man blir glad liksom 🙂

Har precis druckit min smoothie (avokado, grönkål, spenat, banan och en skvätt kokosvatten) och nu ska jag dra mig mot gymmet för ett litet styrkepass. Jag gillar att träna på helgerna för då brukar det inte vara så mycket folk.

Sen blir det nog lite fix i trädgården och ett skrivpass ska jag givetvis också få till. Skulle behöva få ner runt 2000 ord idag och i morgon för att hålla planeringen. Vi får se hur det går med det 🙂 Jag måste också snart ta ett beslut om några viktiga händelser längre fram i storyn för att jag ska veta åt vilket håll jag ska styra manuset men det kan vänta ett litet tag till. Måste fundera lite till för båda alternativen känns bra. Kanske gör jag så att jag testskriver båda alternativen och sedan väljer riktning. Ösa lite sand så att säga.

Vad har ni för planer idag?

Puss på er <3

Dela detta inlägg

3 kommentarer

 1. Har tillbringat morgonen i tvättstugan, än en gång hysteriskt viftandes med boken (historisk romance av Mary Balogh) för att de tid- och rörelsestyrda lamporna tända så jag kunde läsa medan jag väntade på torktumlare och torkskåp. Borde väl slita mig från datorn och lägga upp tvätten på sängen för eftertorkning.

  Annars skall jag försöka skriva färdigt en ny romancerecension till Romanceportalen. Den här gången gäller det historisk romance, Tessa Dares senaste. Jag har som inte haft vare sig energin eller orken under vintern, men nu är jag på hugget igen. Tror att den Mary Balogh jag just läser om (den som var med i tvättstugan) kommer att stå näst på tur.

  1. Åh, Tessa Dares senaste finns i min ”att läsa”-hög. Ska bli spännande att läsa recensionen sen när du lägger ut den. Härligt att du hittat energin igen. Tror att det gör mycket att solen tittar fram och vi får lite mer D-vitamin 🙂

   Kram och ha en underbar dag!

 2. Jag vill också skriva men är osäker på om jag hinner det eftersom det är mycket att göra innan barnen kommer hit idag!

  Kan du inte göra ett inlägg om hur din skrivprocess ser ut? Du verkar jobba helt annorlunda mot mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.