FörfattarlivRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Jag har en plan

God morgon finisar <3

Hoppas att allt är bra med er?

Själv har jag liksom zoomat in just nu och nästan allt kretsar kring råmanuset till del 3 i Forsberga-serien. Planen är att jag ska ha skrivit färdigt råmanuset innan barnen slutar skolan om 2 veckor. För i juli är tanken att jag ska vara med i CampNano och skriva råmanuset till vad som förhoppningsvis blir min fjärde bok. En bok som jag verkligen, verkligen vill skriva och som kommer bli helt fristående och inte ha något med Forsberg att göra, utan tanken är att den ska utspela sig i Borås och Göteborg 🙂

Jag har ju satt deadlines för manus 3 innan och inte lyckats hålla dem, utan fått flytta fram dem men nu har jag ju en liten morot. Jag vill nämligen inte börja på manus 4 innan manus 3 är klart. Jag behöver snitta ca 2000 ord om dagen om jag ska klara av deadlinen och det borde inte bli några problem. Får bara hoppas att jag inte kör fast någonstans på vägen, men jag har en ganska tydlig bild i huvudet över alla scener som är kvar att få ner. Det hjälper ju lite i alla fall 🙂

Hur går det för er? Har ni något skrivprojekt som ni ska arbeta på i sommar?

Kram på er <3

Dela detta inlägg

2 kommentarer

 1. Just nu strävar jag med att få mer struktur på plats runt mitt skrivande. Så just nu håller jag på att uppdatera och förtydliga mina styrdokument och skapa flera nya för att få mer och bättre överblick.

  Jag håller också på att försöka få till ett slags Skrivintranet för att korskoppla det hela. Tyvärr, har jag i mina försök att styra upp strukturen där lyckats trassla till det än mer så nu väntar en hel del grottande med att få upp också det projektet på rälsen,

  Jag, som brukar föredra att sätta fingrarna mot tangentbordet, har äntligen insett att utan struktur blir det ingen struktur. Fast det jag verkligen längtar efter just nu, är att verkligen få sätta tänderna i mitt huvudskrivprojekt.

  1. Det låter som att du har lite att stå i 🙂
   Hoppas att du får ordning på allting så som du vill ha det och att det flyter på smidigt undertiden.

   Jag har insett att lite struktur är bra att ha i mitt fall. Att allt blir så mycket enklare och smidigare om man har det 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.