Författarframträdanden och såntFörfattarlivMammalivMässor & EventModeRomanceRomance relaterade sakerSkriva RomanceSkrivprocessenVardagVintage Stuff

Signering i Linköping är på gång

Hej finisar <3

Fick ju en önskan om att komma till Linköping och signera mina böcker och nu kan jag äntligen meddela att det är på G 🙂

Den 30 juni kommer jag till Ica Maxi Linköping och signerar. Jag kommer att finnas på plats mellan klockan 13-17 så boka in det i kalendern och kom och säg hej till mig 🙂

Annars så händer det inte så mycket nytt. Barnen går sista dagarna i skolan denna vecka innan de har sommarlov. Gissa om de längtar. Själv har jag lite svårt att förstå att mina barn är så stora nu. Jag menar min största slutar 9:an 😮 Jag är sjukt stolt över honom och kommer med största sannolikhet ful gråta som bara den på fredag under skolavslutningen, men så får det vara. Han har jobbat häcken av sig denna termin för att höja sina betyg och han har lyckats i nästan alla ämnen. Han går ur med så fina betyg. Nu hoppas jag bara att det räcker för honom så att han kommer in på gymnasieprogrammet som han vill.

Gud, det var ju nyss jag gick ur 9:an! Eller kanske inte 😉

Med skrivandet går det så där. Känns som om även jag drabbats av sommarlovshjärna 😀 Eller feeling, eller vad man ska kalla det. Men jag kämpar på. Har nu ett datum som manuset ska in till förlaget och innan dess vill jag hinna låta det vila och sedan revideras minst en gång innan det är dags att skicka in det, så det gäller att hänga i här nu de sista och köra på så att jag följer planen jag gjorde upp. För i juli ska jag ju skriva på mitt lilla hemliga manus 😮 Och jag ser fram emot det så himla mycket! Jag använder det som morot just nu 🙂

Jo, jag har ju börjat plugga också!
Bara under sommaren, men ändå 🙂 Jag läser kursen Romance – Kärleksromaner under tre decennier på Linnéuniversitetet. Den går på distans och är på halvfart så jag kände att det skulle jag kunna orka med under sommaren. Ser väldigt mycket fram emot detta. Jag älskar ju att nörda ner mig i saker jag brinner för och Romance genren är ju en sådan sak 🙂 Tror att denna kursen kommer att ge mig mycket matnyttigt som jag kommer att kunna använda i mitt författarskap. Jag uppdaterar er under tiden om vad jag tycker och hur det går 🙂 Kanske är det någon som blir sugen på att läsa den nästa sommar 🙂

På tal om att nörda ner sig så har jag gjort det i ytterligare en sak. 40- och 50 talet. Jag läser och tittar på allt jag kan komma över om dessa tidsperioder just nu. Jag vet inte vad det är med det men det har alltid lockat mig på något sätt och nu klarade jag inte av att stå emot längre så nu kastar jag mig in med huvudet först 🙂

Har ni några saker som ni nördar ner er i lite extra?

Nej, nu ska jag skriva lite till innan det är dags att laga mat. Pannkakor blir det i dag till barnens glädje. Glutenfria så klart 🙂

Kram på er <3

Försökte mig på en frisyr som var populär på 40-talet. En Gibson roll 🙂 Kräver nog lite mer övning tror jag!
Hur det ser ut där bak 🙂 Svårare än man tror att få till det bra. Helst ska ju inte hårnålarna synas 😮

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Det låter spännande med den där kursen om romance, jag ser verkligen fram emot att höra vad du tycker om den. Själv vill jag försöka läsa litet mer om romance och romancegenren, jag har sorterat om min toppönskelista på GoodReads så jag nu har en rad faktaböcker på en hylla om just det plus böcker om att skriva romance. Sådana där böcker jag bara skall köpa en dag.

    Snygg frisyr! Hoppas du får roligt med din fördjupning i 40- och 50-talet. Har du några funderingar på att skriva någonting historiskt härnäst? Det har varit litet tomt inom historisk romance sedan Simona Ahrnstedt skrev sin första trilogi.

    Själv nördar jag nog mest ned mig i decennierna kring sekelskiftet, 1880-tal fram till första världskrigets utbrott. Det är som min period, Det händer väldigt mycket där – dynamisk samhällsutveckling och demokratins utveckling – och man står på många punkter liksom på tröskeln till den värld vi känner i dag.

    Ett annat nörderifält är historiskt mode, ett intresse jag haft sedan barnsben.
    Och lycka till med signeringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.