FörfattarlivMammalivPersonligtSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Pokemon jakt och nya manuset

Hej finisar <3

Verkar som att det kommer bli en riktigt härlig söndag här hos mig. Klarblå himmel och solen skiner. Även om jag har lite svårt för värmen så älskar jag sommaren som den är nu. Får en massa energi av att det är så ljust och härligt.

Idag har vi inga direkta planer. Bara att vi nu på förmiddagen ska åka in till stan en stund och jaga Pokemon 🙂 Det är community day och även om jag inte är så jätte aktiv i mitt Pokemon spelande så kan jag tycka att det är lite roligt att lyckas fånga dessa speciella Pokemons som dyker upp under dessa event. Min man och äldsta son är däremot riktiga fanatiker. Och den yngsta spelar inte alls så han ska passa på att hänga i skateparken under tiden.

I eftermiddag är planen att jag ska sätta mig med nya manuset. Får se om det kan bli ytterligare några ord skrivna idag. Hoppas på det. Ska bli spännande att se hur långt jag kommit på manuset den sista juli. Helst hela, men minst halvvägs. Det är målet.

Vad ska ni hitta på idag?

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Jobbar med att försöka komma ikapp med recensionskön, som släpar efter så till den grad att jag fortfarande recenserar många av förra årets böcker. Först på tur just nu står en engelsk historisk romance. Och då måste jag dessutom översätta själva recensionsdelen till engelska till GoodReads, så jag vet inte om den blir färdig idag eller inte.

    1. Spännande, ser fram emot att läsa recensionen sen när den kommer upp. Får många bra tips på böcker från dig 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.