FörfattarlivPersonligtResearchSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Som en svänggunga på Liseberg

Hej finisar <3

Ni som följer mig på Instagram vet att jag just nu kämpar lite med manuset. Det svängde från att ha känts toppen till att det nu känns som skit.

Den röda tråden saknas, karaktärerna känns platta och har manuset ens en storyline?

Ja, ni ser ju vad jag har att tampas med 🙂 Och dessutom ska manuset skickas till förlaget om en vecka!

Man skulle ju kunna tro att med dessa premisser så skulle jag sitta klistrad vid datorn och manuset hela helgen men nej, så jobbar ju inte jag 🙂 Jag bestämde mig för att skita i manuset denna helg. Ge mig själv en break för att se om det kanske kan lossna. Att jag kan komma på vad det är som skaver. Det har varit en metod som fungerat tidigare så jag hoppas att det gör det även denna gång 🙂 Annars har jag precis slösat bort två dagars skrivande 😉 I morgon är det dock jag som sitter klistrad vid datorn igen och ska få manuset att fungera. Om jag så ska behöva slita av mig allt hår på kuppen!

Bilden jag lade upp på Instagram i fredags när manuset plötsligt kändes skit!

Nu kan ni ju fråga er vad jag gjort istället för att skriva.
Jo igår så hade vi kräftskiva här hemma tillsammans med några vänner. Mycket trevligt. Men det blev hur mycket mat som helst över. Varför lyckas man alltid med att göra på tok för mycket? Tur att vi kan frysa en del av det i alla fall 🙂

Idag ska vi på kalas om en liten stund. Barnens ena kusin fyller år. Morgonen har jag ägnat åt att researcha lite till manuset. Insåg nämligen igår att det kan vara en del av problemet. Att jag vet lite för lite om en ganska central sak som omkullkastat en av karaktärerna liv. Och efter lite googlande och youtubande så har jag lite mer kött på benen inför morgondagens skrivpass 🙂 Då ska jag titta lite extra på just detta och se om det kan vara knuten som måste lösas upp för att manuset ska sluta skava.

Ni ser, mina två dagars break har redan gjort susen ju 🙂 Kanske har jag inte slösat dessa dagar ändå?

Hoppas att ni får en fin söndag!

Det ska jag ha 🙂

Kram på er <3

Fina blommor som jag fick igår av några av våra gäster <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.