FörfattarlivSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Bra känsla i magen

God morgon finisar <3

Eller är det morgon fortfarande? Och varför säger man GOD morgon egentligen? Jag kan ju inte veta hur eran morgon är eller har varit. Den kanske inte alls är/har varit god?

Hej finisar <3

Japp, jag får köra på den oavsett vilken tid på dygnet 🙂

Sitter i soffan med en kopp te och laddar inför skrivpasset idag. Igår kväll när jag gick och la mig hade jag en riktigt go känsla i magen gällande manuset. En ganska viktig pusselbit lade sig tillrätta och jag tror att det här kan bli så jäkla bra.

Det här manuset har verkligen varit en kamp att skriva. Det har stretat emot nästan hela tiden men jag har inte velat ge upp utan varit övertygad om att idéen varit bra. Att den förtjänar att bli berättad. Och nu är jag så glad över att jag stretade på och inte kastade in handduken.

Ska bli spännande att se vad förlaget tycker.

Som ni vet har jag ju lite problem med att släppa ifrån mig saker som jag inte tycker är perfekta, och jag kan lova er att detta råmanus är långt ifrån perfekt. Det kommer att kräva en hel del arbete (vilket jag även skrev igår). Men jag ser fram emot att få feedback. Att kunna utvecklas ännu mer.

Nej, nu ska jag ta tag i det här lilla manuset.

Ha en bra dag <3

Kram kram

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Tänker mig att ”god morgon” egentligen innebär att man önskar den andre en god morgon, inte att det säger något om hur den faktiskt artar sig? 🙂

    Heja för nya bok! När är det planerat släpp av den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.