Författarframträdanden och såntFörfattarlivMässorMässor & EventRomanceRomance relaterade sakerVardag

Bokmässan i Göteborg närmar sig

Hej finisar <3

Nu är det dryga två veckor kvar tills Bokmässan i Göteborg går av stapeln och jag kommer att vara på plats i år igen 🙂

Denna gång kommer jag troligtvis att vara där torsdag, fredag och lördag som det ser ut nu och jag kommer att signera mina böcker i Harper Collins Nordic monter B05:59 & B05:60. Jag kommer lägga ut tider och sånt när vi börjar närma oss, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog hänga i montern mest hela tiden 🙂 så kom förbi och säg hej om ni är där!

Själv ska jag inte vara med på några seminarier eller författarsamtal i år men jag vill passa på att tipsa om tre författarsamtal/seminarier som har med romance att göra.

Först har vi seminariet Romance de luxe på lördagen klockan 15.00. Där kommer Simona Ahrnstedt och Sarah Morgan prata romance och det hela modereras av Titti Schultz.

Sedan pratar även Simona på Café Skrivas scen klockan 13.00 på lördagen och då om Att skriva modern underhållning.

Och sist men inte minst så kommer Simona tillsammans med Christoffer Holst att prata om att skriva romance på Café Skrivas scen klockan 16.30 på lördagen.

Dessa tre saker har i alla fall jag tänkt att försöka gå och lyssna på 🙂 Det gäller att tanka romance när tillfälle ges 🙂

Kram på er <3

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Så underbart det låter, Christina! Är litet, litet (supermycket) avis på de där tre aktiviteterna, det måste vara en fantastisk upplevelse att höra!

    Hoppas du får en fantastisk bokmässa också för övrigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.