Christina TipsarFörfattarframträdanden och såntFörfattarlivMässorMässor & EventRomanceSkriva RomanceSociala medierVardag

I morgon är det dags

Hej finisar <3

I morgon är det äntligen dags för Bokmässan i Göteborg. Det ska bli såå roligt!

Jag kommer att vara där torsdag, fredag och lördag. Och jag kommer att hänga i HarperCollins Nordic/Harlequins monter B05:59 mest hela tiden, men har satt upp några tider varje dag som jag säkert kommer att vara där om ni skulle vilja komma förbi och säga hej 🙂

Och på lördagen så händer detta 🙂

 

Fyll lördageftermiddagen med kärlek. Kom och träffa våra författare Christina Schiller, Sofia Fritzson, Sofia Ymén, Maja Willander och Elvira Berg. Stanna och prata en stund, få din bok signerad och ta reda på varför kärleksromaner är så bra för hälsan.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.