BöckerChristina TipsarChristinas 365 dagarFörfattarlivRomance relaterade sakerSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Brutna små regler blir ljudbok

Hej finisar <3

Kom på att jag ju glömde berätta att jag fått reda på att min fina lilla bok Brutna små regler kommer att komma ut som ljudbok nu under våren 🙂 Det känns jätteroligt att ljudbokslyssnarna ska få chans att lära känna Marcus och Agnes 🙂

Lyssnar ni på ljudböcker?

Jag var ganska skeptisk till det i början men sedan vi skaffade ett abonnemang för att min yngsta son, som har läs och skrivsvårigheter, skulle kunna lyssna på ljudböcker så mycket han bara ville så har jag också fastnat 🙂 Jag gillar att jag kan lyssna när jag är ute och går, eller på gymmet, eller när jag lagar mat. Jag får läst betydligt fler böcker på detta sätt, även om jag fortfarande föredrar pappersböcker.

Kram på er och ha en fin fredag!

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Vad kul, grattis! Det verkar som om det här är det nya sättet att nå fler läsare, så det är ju perfekt. 🙂 Själv har jag ännu inte fastnat för ljudböcker. Jag svävar så lätt iväg i tanken då och tappar bort mig, eller börjar fundera på varför uppläsaren betonade meningen på just det där sättet osv… Helt hopplöst. Så det blir pappersböcker (eller e-böcker) för mig tills vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.