Christina TipsarFörfattarlivMin YouTube kanalPersonligtSociala medierVardag

Med hösten kommer ny energi (förhoppningsvis)

Det är äntligen höst och vardagen börjar så sakteliga infinna sig igen efter en ganska så turbulent sommar på det känslomässiga planet där jag har känt mig helt färdig utan någon som helst ork eller lust att göra någonting, vilket lett till att mitt manus blivit lidande.

Planen innan sommaren var att jag skulle ha ett färdigt råmanus i början av augusti, men så blev det alltså inte utan jag sitter fortfarande här och kämpar med att få klart manuset. Jag har ändå kommit en bra bit på vägen och jag har i stort sett allting som är kvar att skriva klart i huvudet, så det är ”bara” att skriva ner det.

För någon vecka sedan började skriv flowet infinna sig och i måndags när jag satt och skrev så kände jag för första gången att jag verkligen gillar mina karaktärer och att det är roligt att få skriva om dem 🙂 Så nu hoppas jag att det håller i sig ett tag så att jag blir klar någon gång med detta råmanus och kan presentera det för förlaget.

Med höstens intågande så har också nya idéer och planer börjat ta form. Under sommarmånaderna funderade jag mycket på vad jag vill med mitt författarskap och vad som är viktigt för mig. Många tankar kring framtiden och hur jag ska nå dit jag vill ta mig. Och jag tror att jag känner mig redo att sätta några av planerna i verket och sedan får det helt enkelt bära eller brista 🙂

En av de sakerna är att jag vill komma igång och blogga igen. Jag har saknat det. Instagram i all ära, men jag kan känna mig lite begränsad där ibland. Så planen är att blogga två gånger i veckan till och börja med. Så får vi se vart det tar vägen 🙂

En annan sak jag vill lägga lite mer tid och engagemang på är YouTube kanalen jag så smått börjat med. Jag har lite idéer på hur jag ska lägga upp det och till en början har jag tänkt att försöka lägga ut en video varannan vecka, på fredagar. Det kommer att bli blandat med vloggar, boktips, bakom kulisserna vid boksigneringar (när man kan göra sånt igen 😉 ) osv.
Jag ser det som en rolig grej där jag (som är ganska så introvert) kan dela med mig lite mer av mig själv utan att behöva interagera direkt med folk 😀
Jag hoppas verkligen att ni kommer att vilja följa mig både här på bloggen, på YouTube och Instagram. Länkarna till respektive konto hittar ni längst upp på sidan!

Oj, det blev ett långt inlägg idag. Kanske ska ta och avrund här 🙂

Hur har er sommar varit i denna konstiga värld vi lever i just nu?

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Turbulent sommar här också, både känslomässigt och praktiskt med skilsmässa och flytt i fokus! Samma för mig med skrivandet, har inte orkat ta tag i redigeringen av mitt råmanus som planerat, men nu har jag tagit ett antal steg för att bli av med stressen som satt sig i min kropp och börjar känna energin återvända äntligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.