Min första vlog finns nu på YouTube

Hej finisar <3
Idag öser verkligen regnet ner här hos oss så det kommer att bli en perfekt dag att bara sitta inne och arbeta på manuset 🙂 Fast först ska jag ta mig iväg till gymmet en sväng. Kroppen börjar säga ifrån att det gått alldeles för lång tid sedan jag tränade senast (typ 2 månader) genom att göra ont på en rad olika ställen, så det är bara att krypa till korset och komma igång med träningen igen.

Vad ska ni hitta på idag?
Regnar det hos er också?

Idag publicerade jag även min första vlog på YouTube 🙂 Detta med YouTube känns både spännande och lite skrämmande. Det är något jag funderat på att göra ett tag, men hjärnspökena har hela tiden hindrat mig med tankar så som; Vem tror du att du är? Du är inte tillräckligt intressant för att någon ska kolla på dina videor & Du kommer bara skämma ut dig.

Men vet ni, jag bestämde mig för att strunta i de där negativa tankarna och testa och se om jag tycker att det är roligt 🙂 Kanske blir det bara några få enstaka videor eller så kommer jag att fortsätta en lång tid, det får framtiden utvisa, men just nu har jag riktigt roligt och det är det som är huvudsaken 🙂 Sen om ni vill kolla in dem så är det bara en bonus!

I denna video som jag lade upp idag får ni hänga med under en vecka medan jag skriver på råmanuset till del 4 i Forsberga serien. Även lite renoverings kaos och söta Maya dyker upp 🙂

Kram på er och ha en fin helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.