Vardag

24 timmar i Göteborg för att fira mannens födelsedag

24 timmar i Göteborg för att fira mannens födelsedag

Hej på er mina finisar <3

I söndags åkte mannen och jag till Göteborg för att fira hans födelsedag.
Det blev middag på Mr Shou, drinkar på The Parlour och på Adamo för att sedan övernatta på vårt nya favorit hotell i Göteborg, Pigalle.

Blir alltid så inspirerad till att göra om här hemma varje gång jag besöker Pigalle. Det har en helt fantastisk stil och atmosfär som jag älskar. För att inte prata om alla underbara tavlor och smådetaljer som finns lite överallt på hotellet. Har ni möjlighet att bo där nästa gång ni besöker Göteborg, så gör det.

Mr Shou var kanske inte riktigt vad vi hade förväntat oss. Vi trodde att det skulle vara mer av en ”riktig” restaurang efter att ha läst recensionerna på nätet, men det var det inte. Mer som ett snabbmatsställe. Inget fel i det alls men som sagt inte riktigt vad vi hade förväntat oss. Maten var precis som recensionerna sagt, riktigt bra och vi gick där ifrån mycket belåtna. Så kan varmt rekommendera Mr Shou om ni är sugna på Japansk mat när ni är i Göteborg.

Efter att ätit middag gick vi vidare till The Parlour för att dricka några drinkar. Jag är inte mycket för att dricka alkohol, men drinkarna på The Parlour var riktigt bra och smakade fantastiskt så det slank faktiskt ner två stycken.

När vi var på väg från The Parlour blev vi tipsade om Adamo som låg ett stenkast bort. De är riktigt duktiga på drinkar och har en enorm kunskap som de gärna delar med sig av. Så om ni går dit se till att få en plats i baren där ni kan se på medan de utövar sitt hantverk.

På måndagen, efter en härlig frukost, blev det en snabb tur på stan. Jag hittade några småsaker som fick följa med hem (två diadem och ett par nya solglasögon). Utöver det så hittade jag inte så mycket av intresse. Vi är ju i slutet av sommaren och höst kläderna har inte riktigt hunnit komma in i butikerna än. Jag har även blivit betydligt mer selektiv när det kommer till att handla kläder. Om jag ska köpa något så är det för att jag verkligen har ett behov av det, inte bara för att jag vill ha det. Jag gjorde en jätterensning bland mina kläder i början av sommaren och gjorde mig av med nästan två tredjedelar av mina kläder. Saker som bara tog upp plats och som jag aldrig använde. Saker som inte längre passar in i min stil. Inte för att jag riktigt vet vad min stil är än, men jag börjar att få ett hum. Fast det här med hållbart mode och min stil-resa kanske vi kan återkomma till i ett annat inlägg.

Vi hade i alla fall ett jättemysigt dygn i Göteborg. Så skönt att komma iväg bara vi två en stund och få vara bara Jonas och Kicki. Vi försöker att göra sådana här små utflykter ibland och för oss är det viktigt för vårt förhållande. Att vi som sagt kan få vara bara Jonas och Kicki. Tillsammans.

Kram på er och vi hörs snart igen!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.