FörfattarlivSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Måndag och vardagen kommer krypandes

Måndag och vardagen kommer krypandes

Hej på er mina finisar!

Det är måndag och starten på en ny vecka. En vecka jag förhoppningsvis kommer att ägna åt att gå igenom Ett vaniljhjärta om dagen. Ska nämligen få tillbaka manuset från korrekturläsaren idag så att jag kan kolla igenom det en sista gång innan det ska vidare till inläsaren av ljudboken.

Har fortfarande lite svårt att greppa att det kommer att komma ut en bok i år. Senaste boken jag släppte var ju Låt spelet börja 2020 och sedan dess har det varit ganska tyst från mig. Behöver inte gå in på detaljer kring varför, men en bidragande orsak var att inget blev som det var tänkt med Låt spelet börja pga pandemin som drog igång. Det var lite som att gå in i väggen.

Men nu kommer det äntligen en bok till. Den har fått ta sin tid och jag tror att det var bra. Det är en bok jag tycker väldigt mycket om, men samtidigt så kan jag inte sluta oroa mig för hur den kommer att tas emot av läsare. Jag hoppas ju självklart att alla kommer att tycka om den, men vet ju att så inte kommer att vara fallet. Vilket i sig är bra. För det skulle ju vara en ganska tråkig värld att leva i om alla tyckte om samma saker.

I dag är också starten på sista veckan av sommarlovet för min yngsta son, min man har också gått tillbaka till jobbet idag efter lite semester. Så vardagen är på intågande igen. Jag ser faktiskt fram emot det. Jag mår bra av att ha fasta rutiner och ser fram emot att ha mina strukturerade dagar igen. Målet är att under hösten skriva klart mitt historiska manus och sedan även skriva del två i serien om systrarna på Tre hjärtan. Får ju också inte glömma ett boksläpp i oktober som ska planeras och Bokmässan som jag ska gå på i slutet av september. Så jag har en del att stå i framöver, men det är ju övervägande roliga saker så jag ska nog klara av det hela 😊

Hoppas att ni får en fin vecka så hörs vi snart igen!

Ta hand om er.

Kram ❤️

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.