FörfattarlivSkriva RomanceUtgivningVardag

Det blir en bok till…

Det blir en bok till…

Hej mina finisar <3

Här kommer lite glada nyheter som jag bara måste dela med mig av 🙂 Idag har jag nämligen skrivit kontrakt på min nästa bok. Det är Saga Egmont som kommer att ge ut den och det känns så bra och rätt. Jag är sjukt peppad på detta. Tror att det kommer bli så jäkla bra!

Manuset går under namnet Ett lyckat misstag och är en fristående del, av tre planerade delar, om de tre systrarna som driver kaféet i Forsberga. Ja, ni läste rätt… vi kommer att bege oss tillbaka till lilla Forsberga 🙂 Jag hoppas verkligen att ni ska tycka om den här boken.

Jag har inga uppgifter just nu om när den kommer att släppas, men lovar att hålla er uppdaterade. Så fort jag vet något så får ni också veta!

Nu blir det till att kavla upp ärmarna och placera rumpan på stolen och gå igenom manuset ännu en gång. Har några fakta saker jag behöver kolla upp så att de verkligen stämmer innan jag ska skicka in manuset till förlaget i början av juni. Sedan väntar redaktörs genomgång och hela baletten 🙂

Har nog fortfarande inte riktigt fattat att det blir en bok till. Jag är lika förvånad varje gång som lyckas färdigställa ett manus, för att inte prata om när någon vill ge ut det 🙂

Kram på er och ha det så bra så länge!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.