Vardag

Söndag = skön dag

Vi har haft en underbar dag!

Det har varit en sådan dag där vi bara tagit dagen som den kommer 🙂 På förmiddagen passade jag på att rensa bland barnens urväxta kläder. Det blev en påse med kläder som vi gav bort till J och C och deras underbara lilla M. Sen blev det 4 påsar med kläder som vi skänker till en insamling och till sist en påse med kläder som ska sparas. Gud vad jag längtar efter loppan i magen när jag stått och vikt söta små bebis kläder idag. Jag hoppas så att loppan ska stanna kvar. Jag tänker positivt om att jag väntar barn och inte missfall, men det är svårt eftersom jag haft två MA. Ska ringa gyn nu i veckan för att få en tid till vul. Efter det kanske jag börjar känna att det är mer på riktigt 🙂

På eftermiddagen åkte vi hem till J, C och deras lille M. Vi skulle lämna påsen med kläder och blev bjudna på mat. Tacos. Barnen spelade Wii och även jag fick testa. Gud vad roligt det var. Är nästan lite sugen på att skaffa ett själv 🙂

Prinsen spelar Mario Cart!

Vi åkte hem vid 19.30 och då var alla pojkar trötta.  Grodan somnade i bilen.

Nu sitter vi och tittar på Fråga Olle dokumentären på kanal 5. Det finns minst sagt udda människor där ute alltså 🙂

Hoppas att ni haft en underbar söndag!

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.