Vardag

Diagnos, äntligen!

Diagnos, äntligen!

Äntligen har vi fått en diagnos på prinsen!

Var ju in till sjukhuset för att göra en tarm-biopsi idag men det gick ju som förväntat tyvärr 🙁 Han låste sig totalt när det var dags för att ta den lugnande medicinen och efter mycket om och men fick vi i honom den men på röntgen vägrade han öppna munnen. Vi trodde att vi skulle behöva komma tillbaka och göra om biopsin och söva prinsen, men de gav oss en diagnos ändå. De tyckte att han visade de mest klassiska symptomen och tillsammans med blodproverna var de säkra på sin sak och han fick diagnosen glutenintolerans.

Vi skulle börja med glutenfritt redan idag så det var bara att åka förbi affären på vägen hem och inhandla glutenfritt mjöl så att jag kunde baka bröd, muffins och pannkakor till hans utflykt i morgon. De fick godkänt i alla fall.

Nu ska man bara lära sig allt vad han kan äta och inte kan äta. Det blir till att läsa på allt till en början. Men det är otroligt skönt att ha en diagnos på papper och nu hoppas vi att han snart ska må bra igen för man har märkt på honom att allt inte är som det ska.

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.