FöretagetVardag

Onsdag

Nu har snart halva veckan redan gått. Eftersom lilleman är hemma sjuk så har jag inte riktigt hunnit med allt det jag skulle. I dag har jag dock hunnit jobba lite på förmiddagen och fick i väg lite paket nu på eftermiddagen. Har svarat på alla mail och känner att nu börjar jag nästan komma ikapp.

Om grodan bara sover i kväll och inatt med så kanske jag kan få gjort det sista ikväll.

 

Just nu sitter vi och kikar lite barnprogram. Det behövdes en paus från värmen ett tag och pojkarna behövde varva ner lite. Ska snart börja med maten. Det blir inget avancerat utan kokt korv med bröd och potatismos. När det är så här varmt har jag ingen lust alls att stå i köket och laga mat. Då blir det sådant som inte kräver så stor ansträngning 🙂

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.