Vardag

Lugn kväll

Det blev en lugn kväll här hemma.

Barnen hämtades från dagis och fritids av faster idag och efter jobbet körde jag dit för att hämta hem dem, men fick bara med mig grodan hem. Prinsen stannade kvar och sover över hos kusinen.

Grodan somnade strax efter att vi kom hem så nu har jag kikat på Criminal Minds i lugn och ro och ska snart gå och sova. I morgon ska jag till sjukhuset och ta första tabletten för att stanna av graviditeten. Känslorna är överallt men jag lyckas hålla dem i schack på jobbet i alla fall. Här hemma är en annan sak. Jag försöker att inte gråta inför barnen men det är svårt. Det känns som att jag går sönder inuti. Att jag slits itu. Vill bara att J ska komma hem och krama om mig, men han sitter fast i Stockholm och jag hoppas innerligt att han kan åka hem i morgon i alla fall.

 

Grodan och jag för 1 år sedan ungefär 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.