FöretagetPersonligtVardag

Jobb, jobb och mys med barnen

Jobb, jobb och mys med barnen

Idag har jag jobbat hela förmiddagen och även en stund på eftermiddagen. Hämtade Grodan klockan 16.

Det har blivit en hel del gjort idag, bla 3 åkpåsar och en sittdyna! Åkpåsarna ska till en butik och sittdynan till en kund som även beställt matchande åkpåse och bakstycke till sin Phil and Teds vagn. Är så glad över att få jobba med detta till 100% nu! Jag hinner med så mycket mer. Bara det att jag kan hämta Grodan klockan 16 och hinna hem för att laga mat och dessutom ha tid över att mysa tillsammans på kvällen innan det är dags för sängen. Jag hinner träffa mina barn!

Just nu sitter jag här i soffan med Grodan och tittar på barnprogram. Vi har tända ljus och sitter under den mysiga filten. Jag älskar att vara mamma till mina underbara barn.

Ikväll blir det till att jobba lite till, jag passar på när barnen lagt sig och J är i garaget och skruvar på jeepen. Behöver sy lite hål för selen i åkpåsarna och sittdynorna.

Kram och ha en underbar tisdagskväll!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.