PersonligtVardag

Trött

Vi har haft en jätte mysig eftermiddag och kväll här hemma.

När J och Prinsen kom hem spelade vi lite  PS3 och barnens nya spel Skylanders. De tycker att det är jätte roligt och är ett spel jag varmt kan rekommendera. Tänk er Pokemon och lego-spelen så får ni Skylanders 🙂

Framåt kvällen bakade jag och barnen pizza. De blev jätte goda och barnen åt med god aptit. Det lustiga är att barnen oftast äter sig mätta innan pizzorna ens är klara. De äter sig mätta på tillbehören som ska läggas på pizzan 🙂

Nu sitter jag i fåtöljen och försöker att hålla ögonen öppna. Snart dags för sängen.

Jag har hunnit skriva en del idag med 🙂 Vill så gärna hinna skriva mer än vad jag hinner för tillfället. Idéerna bubblar upp i rask takt men jag hinner knappt med att skriva ner dem.  Jag måste ta mig tid att sätta mig en stund varje kväll tror jag 🙂

Kram och sov gott!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.