FöretagetVardag

Ny vecka

Dagarna bara rullar på och nu är det bara 1 månad kvar till julafton 😮

Vi har börjat kika lite på julklappar till barnen men det är svårt. Till grodan är det väl ganska lätt men till Prinsen vet jag inte vad vi ska hitta på. Han önskar sig ingenting. Jo ett youtube konto 🙂

Vi åker till Stockholm på fredag, jag och J. Ska passa på att kika lite där och se om vi kan hitta något till prinsen. Det ska bli mysigt att komma iväg bara jag och J. Det var ett tag sedan nu som vi åkte iväg bara vi två. Ska passa på att kolla in lite tygaffärer också 🙂 Finns en som jag gärna vill besöka!

Här hemma så är allt som vanligt. Barnen går i skolan och på dagis. Jag jobbar med mitt och J jobbar med sitt. Det blir några timmar vid symaskinerna för min del men det är bara roligt. Måste dock erkänna att jag blir lite bebissjuk när jag syr vissa beställningar!

Ha en underbar vecka!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.