Vardag

Tv-serier

Tv-serier

Jag brukar inte följa tv-serier. Jag följde Vänner och Greys i början men jag brukar inte fastna för något så där. Men nu är jag fast i två stycken 🙂

Dance Moms och Bunheads. De tilltalar den före detta dansaren i mig tror jag 🙂

 

Bild lånad från http://www.lifetimemoms.com

Jag kan inte sluta titta på Dance Moms även om jag tycker att det som barnen får utstå är fruktansvärt. Och värst är nog nästan mammorna! Men jag är fast! Jag måste bara se vad som händer. Vilka mammor som flippar ut och barnen som är så otroligt duktiga, men man blir lite ledsen i mammahjärtat över att de inte får bara vara barn.

Bild lånad från http://uverseonline.att.net/tv/show/bunheads

Bunheads är så otroligt rolig. En serie jag varmt kan rekommendera. Man skrattar så man får ont i magen.

Vad har ni för Tv-serier som ni följer?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.