Vardag

Så var denna dagen slut

Så var denna dagen slut

Vi tar nya tag i morgon igen och då är vi tillbaka med alla rutiner igen.

Grodan är frisk och ska till dagis och vi andra kan andas ut för denna gång. Det blev bara grodan som fick magsjukan vilket är skönt då vi verkligen inte har tid att vara sjuka just nu. Jag har en hel del att göra på jobbet och det har J också. Han är uppbokad varje dag denna vecka då han ska i väg på möten osv. Jag har en hel hög med beställningar som måste bli klara så det är skönt att vi inte åkte på det vi med!

Nu är det dags för sängen så att jag orkar upp i morgon!

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.