Vardag

Usel natt

Har haft en usel natt!

Det är inte barnen som krånglat utan de har sovit gott hela natten, det är jag som krånglat! Jag har inte kunnat komma till ro överhuvudtaget. Vridit och vänt mig och tankarna har snurrat runt som en karusell i huvudet på mig. Nu sitter jag här i soffan, har lämnat Grodan på dagis, och är så trött att jag inte orkar röra mig. Men jag har ingen tid att sitta här. Jag har så mycket jag måste hinna med idag.

Köpa tyg, tandläkaren och jobba.

Allra helst vill jag bara krypa ner i sängen igen, men då kommer jag ha samma problem i natt och så kommer det att fortsätta.

Kram på er alla godingar!

Ha en bra torsdag!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.