PersonligtTräning

Godismonstret

Jag har ett godismonster inom mig. Det är ett monster som är svårt att motstå och som visar sig när jag mår dåligt, är ledsen och upprörd. Då sliter och drar den i mig och det är svårt att motstå dess kraft. Oftast vinner monstret. Men nu har jag beslutat mig för att jaga bort godismonstret en gång för alla. Att ta kontroll igen och slippa vara slav under sockret.

Jag har varit utan socker i 3 dagar nu och det är lång tid för att vara mig. Min största last är cola. Det drack jag varje dag. Nu har jag inte druckit cola på 5 dagar. Varje gång jag går in i affären för att handla är det en kamp för att inte låta godismonstret vinna och varje gång jag lämnar affären utan att ha köpt med mig något godis eller läsk känns det som en vinst!

Mina bästa vänner i kampen mot godismonstret är en flaska vatten, bra mat och motivationsbilderna på kylskåpet. Jag ska vinna över godismonstret och jag kommer må bättre när jag gör det.

Vad gör ni för att hålla godismonstret borta?

Jag har en sån exklusiv vatten flaska 🙂 Den följer med mig överallt, så fort jag bli sugen på godis eller något sött dricker jag vatten istället! 

Bra mat gör mycket. Då håller man blodsockret i schack!

Idag blev det sallad med fetaost, stekt lax och tzatziki. 

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Det låter som en bra idé att dricka vatten när suget kommer. en jag VET hur jobigt det är när monstret vill fram.

    Herregud vad gott det där ser ut, den mat-idén kommer jag sno, tack för tipset!=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.