FöretagetPersonligtPysselTräning

Det blev en halv jobb dag :-)

Då J tog barnen och åkte till sin syster med familj fick jag helt plötsligt lite egen tid så då knatade jag ner i syrummet och passade på att jobba lite 🙂 jag ser inte mitt jobb som ett jobb utan som något roligt och avslappnande.

Jag passade på att göra klart några idéer som jag funderat på ett tag 🙂

Det blev solskärmar och flaskhållare 🙂

I kväll när barnen lagt sig ska jag köra dagens träningspass. Jag har skjutit lite på det då jag haft en rätt kass dag psykiskt sett. Det är mycket tankar som ska bearbetas just nu men jag ska inte ge upp Fitnessfigheten. Jag ska klara detta 🙂 Har redan tappat 1 kg och 3 cm i midjan och jag är bra på dag 3 🙂 Det gör mig peppad till att fortsätta!

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.