Vardag

Trötter

Ja det skulle kunna vara mitt nya namn 🙂

När klockan slår sju på kvällen så är det som att något stängs av och jag blir så jätte trött. Börjar gäspa och kan knappt hålla ögonen öppna. Vet inte om det beror på träningen varje morgon och att kroppen och huvudet blir trött tidigare på kvällen pga av det eller om det kan vara något annat som gör att jag är så trött. Det lustiga är att när jag väl går och lägger mig mellan klockan 22 och klockan 23 så är jag inte ett dugg trött utan kan ligga och vrida och vända på mig i flera timmar innan jag somnar.

Någon som har några tips på hur jag ska kunna somna på kvällen?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.