Personligt

Bergodalbana

Mitt humör just nu är som en bergodalbana, ena stunden är jag glad och mår ganska bra för att i nästa stund vara jätte ledsen och må skit. Det kan inte vara lätt att leva tillsammans med mig just nu men min man gör så gott han kan med att stötta mig när det behövs!

Det är jätte jobbigt att må så här och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att ta mig ur detta. Frågan är om det kommer att gå över med tiden eller om det kommer att krävas mer för att kunna gå vidare? Jag försöker att fokusera på det som gör mig glad och inte fundera så mycket över allt annat, men ibland är det svårt!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med barnen och invänta att Mello börjar! En stund då jag slipper grubbla och fundera så mycket och bara njuta av nuet!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.