Författardrömmar

Gräsänka!

Jaha då vart man gräsänka igen då! 
Det är nackdelen med att ha en man som jobbar med kunder över hela vårt långa land, det blir mycket resande! Idag skulle han till Stockholm och sedan vidare till Gävle. Han hoppades på att vara hemma igen på fredag om allt går som det ska med maskinen de ska serva! 
I dag fick det bli ”lat-mat”, dvs Ica’s färdiga köttbullar och pulvermos! Jag glömde helt av att börja med köttgrytan som jag hade tänkt att vi skulle äta idag så den får bli i morgon istället. Jag glömmer lätt bort tiden när jag sitter och jobbar, får ställa klockan i morgon tror jag så att jag kommer ihåg att börja med den i tid så den kan stå och puttra länge på spisen innan det är dags att äta! 
Just nu har barnen byggt en bana i soffan för trailerbilarna som de håller på och kör med. Jag hoppas bara att de plockar undan alla kartonger efter sig sen! Det brukar nämligen sluta med att det glöms bort och att jag får göra det sen när de lagt sig! 
Ha en bra kväll alla!
Jag ska njuta av ägg-och räkmacka senare ikväll när barnen sover 🙂 och passa på att skriva lite på boken en sväng 🙂 Jag slipper ju vara social med mannen på kvällarna denna vecka så jag hoppas få skrivet en hel del!
Kram på er! 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.