Personligt

Att finna sin egen stil?

Jag har aldrig varit jätte intresserad av kläder och mode, visst tycker jag om att shoppa kläder men för det mesta tycker jag att det bara är jobbigt. Det måste vara kärlek vid första ögonkastet för att jag ska köpa något. Att prova kläder på löpande band är inget för mig.  Jag kan prova max 3 plagg innan jag tröttnar 🙂

Jag beundrar verkligen människor som har hittat sin stil. Som vet exakt vad de vill ha och passar bra i. Som vågar sticka ut från mängden. Jag önskar att jag också kunde hitta min stil. Som det är idag så är jag en kläd-kameleont. Det finns lite av varje stil i min garderob, ja kanske inte lack-och läderkläder men bra nära 🙂

Frågan är om jag skulle trivas med att bara ha en stil?

Är det preppy?

Eller kanske Sporty?

Bild lånad här!

Kanske mer åt den Japanska klädstilen där man ska se ut som en levande docka 🙂

Bild lånad här!

Eller kanske är jag Gothare innerst inne!

Bild lånad här!

Jag kommer nog att fortsätta vara en kameleont när det gäller kläder och blanda stilar som jag vill 🙂 Jag önskar bara att jag vågade lite mer. Våga vara lite mer originell och inte följa mainstream!

Någon jag respekterar väldigt mycket  är Yohio, just för att han våga följa sin egen väg!!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.