Vardag

God morgon torsdag!

Det är torsdag och en dag kvar innan det är helg!

Har precis skickat iväg Prinsen till skolan, jag och Grodan ska strax sätta oss i bilen för att åka till dagis och sen blir det jobb för den här mamman hela långa dagen 🙂

Någon mer som är sjukt trött på snön just nu? Det snöar utanför fönstret idag och jag vill bara skrika ”Det ska vara vår nu!” Jag vill slippa frysa så fort jag går utanför dörren!

I kväll så ska jag ut och äta med bästa mammagruppen 🙂 Tänk att vi har hängt ihop i sex år redan! Vi träffades på familjeliv.se när vi var gravida med våra 07:or. Vi försöker att träffas lite då och då, både med och utan barn. Idag blir det utan barn och jag längtar som bara den. Behöver komma hemifrån en stund och bara vara Kicki!

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.